Si një zëvendësim indirekt i i8-shit, kjo veturë hibride do të jetë ‘mbreti’ i linjës sportive M Performance.

BMW është duke punuar në një super veturë të re hibride e cila do të ketë mbi 700 kuajfuqi, transmeton koha.net.

Madhësia e hardisqeve apo pajisjeve të ruajtjes së të dhënave përcaktohet në “bajt” kurse “bit” përdoret për përcaktimin e shpejtësisë së internetit.
Megabit (Mb) dhe Megabajt (MB): Ku ndryshojnë?
A dini të bëni dallimin mes megabit (Mb) dhe megabajt (MB)? Ndërsa të dy janë të ngjashëm në shqiptim, në të vërtetë janë shumë ndryshe.

Ylli që fiton më së shumti nga YouTube, bëri 22 milionë dollarë për 12 muaj – dhe është vetëm 7 vjeç.

Sipas vlerësimit të Forbes që u publikua të hënën, Ryan – fëmija prapa kanalit Ryan ToysReview në YouTube – fitoi 22 milionë dollarë në vitin 2018 dhe është njëri nga ndikuesit më të mëdhenj në YouTube, me 17.3 milionë ndjekës.

Flash Lajme