Gjigandi i Korean i teknologjisë konfirmoi ditën e Enjte se do të nxjerrë në shitje Galaxy S10 5G më 5 Prill. Sipas agjencisë së lajmeve Yonhap, kompania thjeshtë ka planifikuar ta nxjerrë në shitje direkt pa marrë fare porosi.

Facebook ka dështuar sërish në sigurinë kibernetike, që do të thotë se duhet të konsideroni mundësinë për të ndryshuar fjalëkalimin në këtë rrjet social. Sipas The Sun, fjalëkalimet e 600 milionë llogarive të përdoruesve ishin të ruajtura me tekst të thjeshtë, në vend që të ishin të koduara.

A 3D printed Android mascot Bugdroid is seen in front of a Google logo in this illustration taken July 9, 2017. Picture taken July 9, 2017. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Teorikisht ka qenë e mundur që një uebfaqe ose aplikacion të vidhte fuqinë e procesorit tuaj për të gërmuar monedha kriptografike duke shkarkuar baterinë e gjithashtu edhe paketën e internetit në proces e sipër.

Google ka prezantuar platformën e saj të lojërave kompjuterike të ngritur mbi teknologjinë Cloud të quajtur Stadia.
Duke qenë se kjo platformë është brenda hapësirës teknologjike Cloud, lojërat do të mund të luhen në kompjuterë, televizorë dhe telefona të mençur.Lojërat gjithashtu mund të transmetohen edhe në Youtube që të mund të ndiqen nga të gjithë në kohë reale.

Flash Lajme