Disa studime të mëparshme kishin gjetur një lidhje të dobët mes telefonave celularë dhe tumoreve në tru. Ndër të tjera, një studim i fundit nxjerr në pah këtë lidhje të mundshme, edhe pse rezultatet e arritura nga eksperimentet e bëra te kafshët, nuk janë domosdoshmërisht të vlefshme te njerëzit.

Sipas një artikull të publikuar nga New Indian Express, një komitet interdisiplinor do të formohet nga qeveria për të hetuar monedhat kriptografike që do të legalizohen.
India mund të legalizojë kriptomonedhat

Pasi ofroi 3 miliardë dollarë për Snapchat në 2013-ën, shefi ekzekutiv i rrjetit social Facebook kishte provuar tre vite më parë raportoi Wall Street Journal.

CEO i Snapchat Evan Spiegel dhe ekzekutivë të tjerë kishin refuzuar ofertat informale nga Zuckerberg dhe COO e Facebook Sheryl Sandberg.

Vitin e ardhshëm priten ndryshime radikale së bashku me gjeneratën e re celulare të rrjeteve.

2018-ta ishte vit i keq për smartfonët. Për herë parë rritja ndaloi. Gjërat filluan keq që nga fillimi i vitit kur Gartner publikoi të dhënat të cilat tregonin rënien e parë nga vit në vit që kur filloi të analizonte këtë treg.

Flash Lajme