Facebook po planifikon për të lëshuar në qarkullim, vitin e ardhshëm, një monedhë të re digjitale, të quajtur Libra.

Nepërmjet një njoftimi bëhet e ditur se njerëzit do të jenë në gjendje të bëjnë pagesa me monedhën nëpërmjet aplikacioneve të tyre, si dhe përmes shërbimit të mesazheve WhatsApp.

Kompanitë e pagesave Uber dhe Visa gjithashtu kanë të ngjarë të pranojnë atë në të ardhmen, njoftoi kompania, shkruan CNN përcjellë Klan Kosova.

Pas këtij lajmi ka pasur shqetësime se si do të ketë më shumë siguri për këtë kriptovalutë, dhe të dhënat e njerëzve, si dhe mbi paqëndrueshmërinë e mundshme të monedhës.

Flash Lajme