Ky është visioni i makinës së vitit 2030 dhe është më ngjyrë të gjelbër për të reflektuar flamurin e Arabisë Saudite.
Kjo makinë pretendohet se do të jetë supermakina e vitit 2030.

Makina është dizajnuar nga Giugiaro dhe Arabia Saudite ka porositur këtë makinë posaqërisht për shhfaqjen Riyadh Car, për visionin e vitit 2030.
Makina përbëhet prej dy motorëve një në fillim dhe një në fund dhe është elekrtike. Nga brenda përbehet me shumë kamera nga të gjitha anët një ekran masiv në mes, transmeton lajmi.net.
Ideja prapa kësaj makine është se nuk është makina më e shpejtë elektrike, por ajo se çfarë mund të bëjë kjo makinë është të shkoj 200 km për orë në të gjitha terrenët.

Flash Lajme

Më të lexuarat