Problem i madh për kompaninë japoneze, Toyota.
Kompania japoneze Toyota tërheq 3,4 milionë automjete për probleme me airbag-un.
Toyota do të tërheqë rreth 3,4 milionë automjete në të gjithë botën për shkak të mosfunksionimt të airbag-ut, transmeton Kosova Press.


“Tërheqja e makinave nga tregu, duke përfshirë 2,9 milionë automjete në SHBA, përfshin modelet si Corolla, Corolla Matrix, Avalon dhe Avalon HV’’.

Flash Lajme

Më të lexuarat