Për thuajse një orë rrjeti social “Facebook” ka dalë jashtë çdo funksioni. Kjo është vërejtur menjëherë nga përdoruesit e këtij rrjeti.

Probleme ka pasur në mbarë botën dhe asnjë nga përdoruesit e “Facebook” nuk mund të shpërndaj postime, komentojë, të dërgoj mesazhe apo të bëj like.

Të gjithë përdoruesit e rrjetit gjigand janë ankuar se nuk mund të futen në llogarite e tyre, dhe këtë shqetësim e kanë shprehur në rrjetin social “Twitter”.

Probleme ka në Shtetet e Bashkuara, Perunë, Kolumbi, Meksikë, në disa vende të Europës, si dhe në Shqipërinë.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe me “Instagram” dhe të gjithë përdoruesit e rrjeteve sociale janë përfshirë një “kaos” për të cilin ende nuk ka asnjë shpjegim apo njoftim zyrtarë.

Flash Lajme