Hasan Masurica ndërtoi pu shkën me një, pesë dhe njëzetë e pesë fishekë, të cilat i demonstroi para Sulltan Abdul Hamidit në Stamboll, ku ishin prezent dhe për këtë ngjarje kanë rrëfyer më vonë: Azem, Sherif dhe Osman Sedllari nga fshati Sedllar i komunës së Kamenicës, të cilët atëbotë ishin truproje personale të sulltanit në Stanboll.

Tani, pasi disa vende e kanë zgjedhur atë si një strategji parandaluese, apo e kanë vuajtur mbi shpinë për shkak të mungesës së një sistemi shëndetësor të organizuar dhe kapilar, ne mund të nxjerrim disa përfundime, megjithëse të pjesshme, në lidhje me imunitetin e tufës, që mund të arrihet pa ndihmën e një vaksine.

Flash Lajme

Më të lexuarat