Një farmaciste, një mjeke dhe dy infermiere udhëtuan brenda një dite me aeroplan dhe slitë me motor për të shpërndarë vaksinën tek njerëzit nëpër Alaskën veriore rurale.

Pasi mbërritën në vendndodhjen e tyre, një fshatar vendas i tërhoqi pjesën tjetër të rrugës për në fshatin e tyre rural ku pleqtë prisnin të vaksinoheshin.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All