Përdorte fotot e Lorik Canës për të joshur gratë, si u zbulua manjaku i akuzuar për 22 vepra penale

David Gabrieli, me origjinë franceze por banues në Sidney të Australisë, është akuzuar për të paktën 4 raste të ngacmimit seksual ndaj grave dhe për të shkuar deri tek vepra penale, ai përdorte fytyrën e Lorik Canës.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All