Është dicka qesharake kur shikojmë veprimet që bëjmë kur trupi dhe truri jonë është në momentet e përtacisë. Të gjithë njerëzit në punën e tyre mundohen të jenë 100% korrekt dhe të mos lënë mangësi, por gjithsesi ndodh që për një moment të mos kesh vullnetin apo fuqinë e duhur.

Flash Lajme

Më të lexuarat