Fotot shqetësuese janë ndarë nga Mbrojtja e Kafshëve Botërore për të treguar procesin e egër të trajnimit që i bëhet elefantëve në mënyrë që ata të performojnë para turistëve. Videoja tregoi praktika të zakonshme të tilla si goditja e elefantit në zona të ndjeshme, të lidhur me zinxhirë në mënyrë që edhe kur të acarohen, nuk mund të bëjnë asgjë.

Ndjeshmëria është thelbësore në tregimin e rrëfimeve përmes fotografive, thotë Jean Chung, fotoreporterja koreano-jugore fituese e disa çmimeve ndërkombëtare për fotografinë. Fotoreporterja ka punuar gjerësisht në kampet e grave në Ugandë dhe fitoi njohje ndërkombëtare me serinë e saj të reportazheve në Afganistan dhe Afrikë.

Ekzistojnë disa shenja në horoskop që e duan shumë aventurën, ndjehen të lirë dhe e dinë që jeta nuk duhet të merret shumë seriozisht. Nevoja për të gjetur zgjidhje të lehta, madje edhe në momente dukshëm serioze, janë shpesh karakteristika personale të lakmueshme që mund të lidhen specifikisht me këto katër shenja.

Flash Lajme

Më të lexuarat