Tiffany Wedeking, 41-vjeçe, është një në 50 milionë persona që është diagnostifikuar me progeria nga e cila vuajnë vetëm 156 persona në mbarë botën.

Por, është interesant se ajo është diagnostfikuar me këtë sëmundje kur ishte 12-vjeçe, dhe për këtë arsye konsiderohet si njeriu më i moshuar me këtë sëmundje, pasi ajo zakonisht shfaqet në moshën dyvjeçare dhe personat e prekur nuk jetojnë mbi moshën 12-vjeçare.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All