Një lloj telefoni i jashtëzakonshëm 2.137 vjeçar është gërmuar nga një varr i një gruaje të re në një Atlantis në Rusi. E pasionuara pas modës e lashtësisë e epokës Xiongnu është quajtur Natasha nga arkeologët dhe varri i saj u gjet gjatë një kullimi të të një rezervuari të gjerë të bërë nga njerëzit në Siberi.

Tani e rritur plotësisht dhe mbushi tre vjeç, miqësia e tyre është aq e fortë sa kurrë, dhe një seri fotografish të adhurueshme rendisin lidhjen e tyre të bukur. Filmi që ngjalli këtë miqësi ka të bëjë me lidhjen midis një djali të quajtur Peter dhe një dragua të quajtur Elliot, i cili në shumë mënyra pasqyron afërsinë midis Elliot Mae dhe emrit të saj të përkëdhelur.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All