Marisa Bello gjithmonë ëndërronte të martohej nën dritën e yjeve dhe nuk kishte ndërmend ta lejonte një pandemi globale të ndalonte ditën më të lumtur të ditës së saj.

Kështu që në mars, kur shteti i saj  Nevada lajmëroi se do të izolonte vendin për të minimizuar efektet e shpërthimit të koronavirusit, ajo dhe i fejuari i saj, Luis, bënë plane për dasmën e tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat