Lëvizja e peshqve nëpër shtratin e detit “potencialisht pasqyron shpërnguljet e mëdha të Afrikës”, thonë studiuesit

Mijëra këmbë thellë në oqeanet larg bregdetit të Angolës në Afrikën Jugore, shkencëtarët kanë regjistruar lëvizje masive të specieve të ndryshme të peshkut nëpër shtratin e detit, raporton “Independent”, transmeton lajmi.net.

Pandemia Covid 19 që po izolon botën po shkakton pasoja fizike dhe psikologjike në njërëz. Vendin e ka kapluar qetësia dhe jo më kot është përkufizuar si”kohë lufte”, ku shumë njerëz po vdesin, shumë të tjerë janë të infektuar nga ky virus, shumica janë të izoluar nëpër shtëpitë e tyre .

Një infermiere e traumatizuar qau me lot ndërsa kujtonte një ndërrim ankthi mes krizës së përkeqësuar nga koronavirusi, që ka bërë që spitalet të stërmbushen me pacientë.

Infermierja nga Michigan, tha që e realizoi videon pas një ndërrimi 13-orësh dhe për të paralajmëruar njerëzit që të marrin shpërthimin seriozisht, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme

Më të lexuarat