Mund të mendojmë që mund t’i lëmë gjurmët tona në Tokë sa herë që duam, por është thjesht përkohësisht. Me kalimin e kohës, nëna natyrë do të rimarrë territoret e saj të humbura dhe nuk do të mundemi të bëjmë asgjë kundër kësaj.

Dardania.com ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë, rastet kur natyra ka fituar betejën e ashpër kundër njerëzimit dhe barbarisë sonë.//dardania.com

Foto 1 nga 39


Flash Lajme

Më të lexuarat