Facebook, me kërkesë të Shërbimeve Federale për Mbikëqyrjen e Komunikimeve, eknologjive të Informacionit dhe Komunikimeve Masive hoqi një lajm të rremë mbi situatën me koronavirus në Rusi, Agjensia dërgoi gjithashtu një kërkesë të ngjashme në Twitter.

Facebook hoqi të dhënaT false për numrin e pacientëve me koronavirus në Rusi pas një njoftimi përkatës nga Shërbimi Federal për Mbikëqyrjen e Komunikimeve, Teknologjive të Informacionit dhe Komunikimeve Masive. Agjensia gjithashtu kërkoi që Twitter të hiqte falsifikimet për pretendimin e futjes së shtetrrethimit në Moskë
Sipas të dhënave më të fundit, në Rusi jane shenuar 840 raste të infektuar me koronavirus vetem në 56 rajone te Rusise
Më herët, radio Sputnik raportoi se ne Dume-n e Shtetit i quanin sanksione të mundshme për shpërndarjen e mashtrimeve në lidhje me koronavirusin.

Marre nga Intervista.al


Flash Lajme

Më të lexuarat