Një shtëpi historike me një studio regjistrimi, ku janë krijuar albume të grupeve muzikore si Oasis dhe the Stone Roses, është tashmë në shitje për herë të parë në thuajse 50 vjet.

Shtëpia është përshkruar si një parajsë pranë ujit dhe ka qënë jashtë tregut për plotë 48 vjet. Ajo besohet të jetë gjithashtu frymëzimi për librin ‘The Wind in the Willows’. Prona është bërë më e famshme në vitet e fundit, pasi në të ndodhej një studio regjistrimi, e cila ishte ndër të parat e llojit të vet në Mbretërinë e Bashkuar të 1974. Ndër muzikantët dhe grupet e suksesshme që e kanë përdorur atë përmenden Robert Plant, Stone Roses, Oasis, The Verve, Supergrass and Muse.

Flash Lajme

Më të lexuarat