Sipas testeve, këta janë njerëz të thjeshtë, shpirtmirë, që u besojnë të tjerëve dhe meritojnë besim.

Ata nuk janë në gjendje të thurin intriga.

Këta janë zakonisht natyrë ironike, të prirur për të kritikuar gjithçka dhe këdo.

Por, pas ironisë së fshehur qëndron zakonisht dyshimi për aftësitë e tyre personale dhe dëshira për t’u pëlqyer të tjerëve.

Dijeni se ai mendon që ju ka në dorë, se ju jeni nën pushtetin e tij ose të paktën këtë dëshiron të arrijë.

Për hir të sigurisë suaj psikologjike dhe fizike, më mirë largohuni një minutë e më parë prej tij.

”I zoti” i tyre është njeri largpamës që e llogarit mirë çdo hap që hedh.

Ky njeri di ç’kërkon dhe di si t’i arrijë qëllimet e tij.

Ai është mjaft racional dhe i mban nën kontroll emocionet.

: Zakonisht, janë njerëz që u kushtojnë shumë rëndësi vogëlsirave.

Ata janë impulsivë, marrin fla.kë për gjëra të parëndësishme, por e përmbajnë veten dhe tregohen të vëmendshëm ndaj të tjerëve, sidomos ndaj atyre që i kanë vlerësuar një herë.


Flash Lajme

Më të lexuarat