Kështu ka vendosur Gjykata e Lartë në Londër në fund të padisë ligjore mes të dyve, ai 61 vjeç dhe ajo 41, ku nuk janë bërë të ditur identitetet.

Gruas i takon 41.5% e të gjitha “përfitimeve martesore” të çiftit.

Thuajse nuk dihet asgjë për asnjë prej tyre.

Miliarderi drejton një kompani naftë-nxjerrëse, ndërsa ish-bashkëshortja është me origjinë nga Evropa Lindore.


Flash Lajme

Më të lexuarat