Herën tjetër kur të karikoni telefonit tuaj, mund të dëshironi ta mendoni përsëri vendin ku do e vini.

Një Departament i Zjarrfikësve në Ontario (Kanada) ka paralajmëruar për rreziqet e mbajtjes së telefonit tuaj pranë kokës gjatë gjumit, duke postuar foto të frikshme të pasojave të mundshme.

Të premten, zjarrfikësit në Mississauga zbuluan një incident kur një telefon kishte marrë flakë nën një jastëk dhe kishte djegur shtratin.

Një zëdhënës i departamentit tha se banorëve u kërkohet të karikojnë pajisjet e tyre ‘në sipërfaqe të forta të sheshta jo të djegshme’.


Flash Lajme

Më të lexuarat