Lajme

Colors: Purple Color

Qiramarrësit e plazheve në rivierën e Ulqinit ia dërguan dje kërkesën administratës lokale, Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit dhe NP Për Administrimin e Të Mirave Detare që afati për dorëzimin e dokumentacionit dhe pëlqimit për vendosjen e objekteve të përkohshme t’ju shtyhet deri në fund të vitit.

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) deklaruan për Portalin Ul-info se të mërkurën, me 15 maj, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

  • në periudhën prej orës 08 deri në 09: Shtëpia e mallrave
  • në periudhën prej 09 deri në 09:30: Mëhalla e Re në drejtim të Totoshit dhe Fabrika e vjetër e vajit kah Jankoviqët.

Flash Lajme

Më të lexuarat