Lajme

Colors: Purple Color

Ky vendim do të mbetet në fuqi deri më 15 qershor

Ky vendim do të mbetet në fuqi deri më 15 qershor

Qeveria në detyrë e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar vendimin për zbatimin gradual të reciprocitetit si parim në marrëdhëniet me Serbinë.

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, tha se ende nuk ka folur me nënkryetaren Vjosa Osmanin pas votimit kundër mocionit që inicioi partia e tyre kundër Qeverisë Kurti.

Ai tha se është munduar që LDK-ja të ketë unitet dhe se vendimmarrja duhet të bëhet në bazë të konsultimeve të brendshme.

Flash Lajme

Më të lexuarat