Shqipëri

Colors: Purple Color

Gomisteritë, libraritë dhe kancelaritë përjashtohen nga urdhri për të mbyllur bizneset për shkak të COVID-19. Ky është urdhri i ri i Ministrissë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Kjo do të thotë që duke nisur nga kjo e martë, 31 mars, libraritë, kancelaritë dhe gomisteritë do të jenë të hapura për të ofruar shërbim për qytetarët.

Flash Lajme

Më të lexuarat