Edi Rama dhe Gent Cakaj

Ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj thotë se ishte mungesa e kohës për vendimmarrje dhe jo mospërmbushja e kritereve nga Shqipëria shkaku për shtyrjen e vendimit të negociatave.

Në një dalje për mediat, Cakaj ndryshe nga kryeministri Rama tha se shtyrja e vendimammrjes nuk është një lajm inkurajues për Shqipërinë, pasi në gjykimin e tij vendi e kishte merituar hapjen e negociatave që vitin e kaluar.

Flash Lajme

Më të lexuarat