Politologu Neritan Ceka i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora u shpreh se Haxhi Qamili nuk muns të jetë Presidenti I Republikës, por ai që e ka përjetësuar, i cili e ka emrin Rama.

Ceka: Kjo nuk është gjë tjetër vetëm një përsëritje e tre periudhave. E përiudhës së ’45 kur u bë e njëtja gjë me bekimin e amerikanëve. tjetër aështë Haxhi Qamili. Ne po shkojmë pak nga pak tek sistemi i Enver hoxhës. Me një parti të vetme, me një kandidat të vetëm e cakton partia, e gjitha është teatër dhe Haxhi Qamili nuk mund të jetë Presidenti i Republikës, nëse ka një Haxhi Qamil është ai që ka në shtëpi Haxhi Qamilin. I vetmi artist që ka bërë Haxhi Qamilin dhe e ka përjetësuar e ka emrin Rama. Nuk e ka Meta.

Flash Lajme

Më të lexuarat