Gjatë ditës së sotme dhe asaj të nesërme, kur edhe votohet, subjekteve politike iu ndalohet nga Kodi Zgjedhor që të të bëjnë fushatë apo propagandë drejtuar zgjedhësve. Kryeministri Edi Rama e mbajti takimin e fundit elektoral mbrëmë në Vlorë, duke i dhënë fund dhe një fushate të pazakonte, ku që pas 1991 opozita kryesore në vend nuk merr pjesë në zgjedhje.

Në zgjedhjet e së dielës, në 31 bashki të vendit, në fletën e votimit, do të ketë vetëm një kandidat, i cili është nga radhët e mazhorancës, në 30 të tjera gara më së shumti është me kandidatët e Bindjes Demokratike.

Opozita deklaron se nuk do të marrë pjesë në asnjë proces zgjedhor deri në largimin e kryeministrit Rama dhe dënimit të personave përgjegjës që sipas saj shkatërruan dhe vodhën zgjedhjet në Dibër dhe Durrës në 2016 dhe 2017.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All