Emrin e tij ndoshta e keni dëgjuar pak, të tjerë edhe fare, megjithatë ai ka përjetësuar në fotografi disa ndër personalitetet dhe ngjarjet më të bujshme të shekullit të 20.

Quhej Gjon Mili, ruajti identitetin shqiptar, edhe pse e detyruan të qëndronte larg vendit të tij.

Sot në mbrëmje në 20:10 në Gjurmë Shqiptare të gazetarit Marin Mema do të shpluhuroset figura e këtij profesionisti të madh.

Si i bëri për vete aq shumë njerëz të famshëm? Perse nuk shkeli më kurrë në Shqipëri ? Të fshehtat, të pathënat, të vërtetat e tij.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All