Ende ka filluar të flasë Rudina Hajdari në panelin e emisionit Open është përplasur me sekretarin ligjor të Partisë Demokratike, Çlirim Gjata. Deputetja e PD-së, që cilësohet si drejtuese e opozitës së re ka replikuar menjëherë me Gjatën, duke thënë se më vjen keq me parafolësin që nuk ka respect për zonjat dhe nuk mbante mend mbiemrin tim.

Ka ndërhyrë menjëherë Çlirim Gjata: Moj vajz ti duhet ta meritosh mbiemrin tënd. Por Rudina Hajdari është kudnërpërgjigjur: Kush je ti, më çfarë pozicioni flet je gjykatës ti që më gjykon mua, apo përse nuk jam dakord me kryetarin e partisë tënde…

Flash Lajme

Më të lexuarat