Një sipërfaqe e konsiderueshme me ullinj në fshatin Vreshtas në Cakran vazhdon të jetë nën flakë. Zjarri ka përfshirë një pyll në fshatin Vreshtas dhe Gjorgos. Nga zjarrfikësit po punohet për shuarjen e flakëve por raportohet se 5-6 banesa rrezikohen, ndërsa dy të tjera të pabanuara janë djegur.

Nuk dihet ende shkaku i zjarrit.

Flash Lajme

Më të lexuarat