Pas deklaratës së ministres së Arsimit, Besa Shahini, e cila bëri me dijeni se shkollat 9-vjeçare e të mesme në Tiranë, Durrës dhe Elbasan nuk do të zhvillojnë mësim ditën e hënë, është marrë vendimi që po kështu të jenë pushim edhe kopshtet dhe çerdhet e qarqeve në fjalë.

Ishte ministrja e mbrojtjes, Olta Xhaçka, ajo që pak minuta më parë, gjatë fjalës së saj bëri me dijeni vendimin në fjalë.

Ju kujtojmë se krahas fëmijëve dhe nxënësve, pushim do të jenë edhe prindërve që punojnë në administratën shtetërore, të gjithë ata që kanë fëmijë në kopshte, çerdhe apo shkolla 9-vjeçare.

Flash Lajme

Më të lexuarat