Sikur të mos mjaftonte tërmeti, rrebeshi i shiut një natë më parë rëndoi gjendjen në familjet e dëmtuara.

Uji ka përfshirë banesat e çara ndërsa banorët janë strehuar te të afërmit ose e kanë kaluar natën jashtë nga frika e shembjes së shtëpive.

Me shpresën e mbarimit të lëkundjeve të tokës për këto familje mbetet sfida e marrjes së një dëmshpërblimi, ndërsa strukturat shtetërore vazhdojnë fazën e verifikimeve dhe plotësimit të dosjeve.

Flash Lajme

Më të lexuarat