Vladimir Mara dhe Esmeralda Keshi (Cami), janë të vetmit prokurorë që kanë depozituar kërkesat brenda afateve ligjore për të kandiduar për anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Njëri prej tyre do të përzgjidhet për të zëvendësuar Gentjan Osmanin, i cili u shkarkuar nga detyra nga KPK.

Vladimir Mara është prokuror në Prokurorinë e Krimeve të Rënda Tiranës, ndërsa Keshi prokurore në Prokurorinë e Dibrës.

Relacioni i plotë mbi verifikimin e plotësimit të kushteve të kandidatëve për Anëtarë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All