Në ”Open”, kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi tha se në vizitat e saja në Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë dhënë mbështetje për të vijuar rrugën e opozitës dhe se aty i kanë thënë se: ”Trafiku i drogave të rënda që kanë tranzit Shqipërinë dhe se transportimi i kanabisit në ujërat e Greqisë, janë në raportet e departamentet të Shtetit Amerikan”.

Nga ana tjetër, kryetarja e LSI-së u shpreh se i kanë thënë që Rama duhet larguar.

Flash Lajme

Më të lexuarat