Drejtori i Policisë së Tiranë, Rebani Jaupi ka bërë të ditur se nuk bëhej fjalë për një rrëmbim por 13-vjeçarja kishte shkuar për të pirë pije freskuese me një grup shokësh dhe shoqesh.

“Është shumë mirë, nuk ka pasur rrëmbim, është një grup shoqesh dhe shokësh që kanë shkuar në një lokal për të pirë pije freskuese”, tha Jaupi.

Flash Lajme

Më të lexuarat