Në ditën ndërkombëtarë të shkopit të bardhë, janë bërë bashkë për të protestuar përpara kryeministrisë për më shumë të drejta dhe mundësi ekonomike personat me aftësi të kufizuar.

Shoqatës së të verbërve në shenjë solidariteti i janë bashkuar dhe invalidët paraplegjikë dhe tetraplegjikë.

Ata thonë se prej 2009 paga nuk është rritur në asnjë moment përveç indeksimit. Ata kërkojnë shfuqizimin e VKM 380.

Flash Lajme

Më të lexuarat