Prej 3 ditësh një vatër e madhe zjarri po djeg pyjet në fshatin Kokërdhak të njësisë administratvive Fushë-Bulqizë të bashkisë Bulqizë. Zjarri i ndihmuar nga tempertaura e larta dhe era e fortë ka bërë që të përhapet me shpejtësi ne dy shapatet e malit, duke përshkuar në flakë disa hektarë pyje dhe dushk.

Tereni i vështirë pengon nfërhyrjen me mjete zjarrëfikëse. Zjarri mendohet i qëllishëm dhe është favorizuar nga moti i thatë.

Flash Lajme

Më të lexuarat