Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit, ka shkarkuar ditën e sotme Oltion Shehun, shefi i Sektorit të Ankesave në Shërbimin për Çështjet e Brendshme. Komisioni konstatoi probleme në pasurinë e tij, pasi ai nuk justifikon dot shpenzimet në raport me të ardhurat.

Janë rreth 1.4 milionë lekë të pajustifikuara. Pasuria e tij është një shtëpi dykatëshe në njësinë numër 8, një automjet dhe kursime bankare

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All