Qytetarët shqiptarë dhunohen nga pushtetarët që pasurohen me paratë e djersës së tyre. Banorët e Unazës së Re, janë të vetmit që kanë rezistuar kundër arrogancës së pashembullt të Rilindjes, kësaj bande në pushtet, ndaj për qeverinë Rama ata janë të urryer sepse iu kërcënojnë parajsën që kanë krijuar në Shqipëri, ku vidhen qytetarët pa hesap dhe askush nga hajdutët rilindas nuk mban përgjegjësi.

Qytetarët tani kanë mundësinë dhe për herë të parë t’i ulin kokën pushtetarëve që të fitojnë vet.
Pavarësisht rezistencës së hekurt 1-vjeçare, uljen kokës kësaj bande në pushtet nuk mund të ia bëjnë dot vetëm banoret e Unazës së Re, ajo bëhet nëse qytetarët bashkohen me njëri-tjetrin dhe ky është momenti më i mirë për t’i dhënë një goditje fatale këtij regjimi të korruptuar dhe kriminal.
Unaza është një aferë korruptive e pastër, e vërtetuar tashmë katërcipërisht dhe e denoncuar në sytë e gjithë shqiptarëve me fakte, zë dhe figurë, është projekti ku vidhet çdo qytetar, jo vetëm ai i unazës, ndaj vetëm shqiptarët e lirë mund ta rrëzojnë.
Nesër gjithkush duhet të bëhet banor i unazës për t’i treguar pushtetit që kjo tokë ka Zot
dhe ai quhet populli shqiptar.

55news.al

Flash Lajme

Më të lexuarat