“Familjet e para nga Shqipëria të prekura nga tërmeti kanë mbërritur në Pejë. Numër i madh i kosovarëve kanë shprehur gatishmërinë për të strehuar familjet nga Shqipëria të cilat kanë mbetur pa shtëpi si pasojë e tërmeteve të ditës së djeshme.

Qytetarë e grupe të shumta të organizuara janë duke mbledhur gjëra të nevojshme ushqimore dhe në veshmbathje për t’u dalë në ndihëm familjeve të prekura nga tërmeti”, njofton Afrim Krasniqi në Kallzo.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All