Kreu i shtetit, Ilir Meta ka bërë publike listën me 10 kandidatë për vendin vakant të Benik Muçit në Gjykatën Kushtetuese.

“Vakancë e parakohshme”, është krijuar për shkak të përfundimit përpara kohe të mandatit të ish-gjyqtarit, Besnik Muçi, i cili u shkarkuar nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit.

Emrat e kandidatëve që kanë aplikuar

  1. Altin Binaj
  2. Artan Spahiu
  3. Dedë Kasneci
  4. Eugen Papandile
  5. Gentian Mete
  6. Sergjio Mazreku
  7. Sinan Tafaj
  8. Sonila Bejtja
  9. Shaqir Hasanaj
  10. Zhaklina Peto

Lista me aplikantët e mësipërm, së bashku me dokumentacionin e dorëzuar do të përcillen menjëherë pranë Këshillit të Emërimeve në Drejtësi për verifikim dhe vlerësim sipas ligjit.

Flash Lajme

Më të lexuarat