Data 1 dhe 2 janar janë festë zyrtare për Vitin e Ri. Data 1 dhe 2 korrespondojnë me ditët e mërkurë dhe e enjte, e për këtë gjë qeveria ka vendosur që administrata të mos kthehet në punë të premten.

Për asrye që administrata duhej të kthehej në punë të premtet dhe pastaj të shtunë me datë 4 dhe të dielën me datë 5 do ishte pushim nga fundjava, u vendos që dita e premte të bëhej pushim. Administrata do të rikthehet në punë me 6 janar. Në projektligjin e miratuar është vendosur që kjo ditë do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit brenda muajit janar.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All