E ftuar në “Tempora”, ish-deputetja e PD-së, Grida Duma u shpreh se PD do të vijë pushtet me votë dhe qeveri tranzitore.

Grida Duma: Ajo që do të zgjidhim është marrja e pushtetit me votë, me zgjedhje të parakohshme dhe me qeveri tranzitore.

Pa diskutim do ta marrim pushtetin me votë, dhe nuk e kemi lënë në biseda tavolina apo në dorë të ndërkombëtarëve.

Ne e dimë misionin tonë për të ndërtuar një gur në pjesën formale në ligjvënie dhe për të kuptuar se disa gjëra e tejkalojnë ligjin.

Flash Lajme

Më të lexuarat