Në Sarandë, një 40-vjeçar ka rënë nga shkallët dhe për rrjedhojë ka humbur jetën. Laert Çobani ka qenë duke ecur nëpër shkallë, kur ka rënë nga kati i dytë.

Për rrjedhojë, ai gjeti vdekjen. Policia është në vendngjarje për të zbuluar ngjarjen.

Flash Lajme

Më të lexuarat