Kanë përfunduar paraditen e sotme në spital, 11 nxënës të klasës së gjashtë në shkollën “Shefqet Tançi” në Bulqizë.
 
Mësohet se gjatë orës mësimore të laboratorit ata kanë përdorur një lëndë të llojit sapun dhe kjo ka krijuar shqetësime duke bërë që të dërgohen me shpejtësi në spital.
Ende nuk dihet gjendja shëndetësore e nxënësve të mitur, ndërkohë që ata janë nën kujdesin e mjekëve.

Flash Lajme

Më të lexuarat