Sharlatani nga Tirane më prejardhje të dyshimtë Olsi Jazexhiu, vazhdon me përrallat e tij anti-amerikane dhe pro-ruso-turke duke sulmuar Amerikën dhe lavdëruar Rusinë, armikun numër 1 të shqiptarëve.

Ai në një video të postuar në Youtube, flet gjepura duke thënë se Amerika është e keqja e Evropës, ndërsa Rusia dhe Turqia fashiste, nën sundimin e diktatorëve Putin dhe Erdogan, janë e mira e Evropës.

Sharlatani Jazexhi thotë se Amerika do të bjerë, dhe njerëzit e shohin Rusinë dhe Putinin si të vetëmen shpresë.

Flash Lajme

Më të lexuarat