Ka përfunduar pjesa e parë e Kongresit të Partisë Socialiste, që u hap me fjalën e Sekretarit të Përgjithshëm, Taulant Balla dhe u mbyll po me atë, pasi u miratua Deklarata e Përbashkët.

Pas Ballës, në foltore u ngritën me radhë disa ministra të qeverisë Rama, zëvendës-kryeministri Erjon Braçe dhe disa kryetarë bashkie, të cilët do të konfirmohen për një tjetër mandat.

Në fjalën e tyre, eksponentë të qeverisjes qendrore dhe lokale, të PS-së, vlerësuan punën e bërë në këto vite dhe shpalosën projektet për mandatin e ardhshëm.

Majlinda Bufi në Roskovec, Armand Subashi në Fier, Sotiraq Filo në Korçë, Dritan Leli në Vlorë dhe Erion Veliaj në Tiranë, janë rikonfirmuar si kandidatë për një tjetër mandat në bashkitë respektive.

Gjithashtu është prezantuar edhe prefekti i Elbasanit, Gledjan Llatja, i cili do të kandidojë për bashkinë e këtij qyteti, pas tërheqjes së Qazim Sejdinit, por edhe deputeti Pjerin Ndreu, që do të garojë për bashkinë e Lezhës.

Aktualisht vëmendja po kalon në sheshin “Nënë Tereza”, ku në kuadër të nismës “Bashkia që Duam”, do të shpallet mbështetja ndaj Erjon Veliajt, për një mandat të dytë.

Flash Lajme

Më të lexuarat