Ditën e sotme Policia e Shtetit paralajmëroi ish-kryeministrin Sali Berisha se do ta padiste për akuzën e shpifjeve, në rrjetin social Facebook.

Lidhur me këtë deklaratë ka reaguar edhe ish-ministri, Ylli Manjani, i cili në nota të theksuara ironie shkruan:

Pas hetimeve intensive të Facebook të doktorit, Policia dhe Prokuroria zbërthejnë kuptimin e vërtetë të fjalës Facebook…

Shpifje e rëndë, apo jo?!”

Flash Lajme

Më të lexuarat