sh-kreu i SHISH, Fatos Klosi nga dstudio e emisionit 360 Gradë në RTV Ora deklaroi se me këtë rrugë që ka nisur opozita nuk rrëzohet qeveria.

Klosi: Dua të përsëris atë që thash.

Me këtë rrugë nuk rrëzohet qeveria. Në ’98 ishte shumë më e fuqishme opozita se sot, i rrëzoi, e përzuri kryeministrin e coi në maqedoni dhe të nesërmen gjërat vazhduan ashtu si kishin për të vazhduar. Kështu janë rregullat e kësaj demokracie që po ndërtojmë. Edhe tani nuk rrëohet me shashka. Vetëm tregohet që këta njerëz e kanë humbur durimin, duan të vijë në pushtet sa më shpejt dhe po shfrytëzojnë disa gjynafqarë dhe futen ata në burg.

Flash Lajme

Më të lexuarat